Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Uddevalla

Vi på begravningsbyrå Uddevalla är en personlig begravningsbyrå som erbjuder kompletta och pålitliga begravningstjänster oavsett behov och önskemål. Det innebär med andra ord att du kan få precis den hjälp du önskar och behöver då du ska planera och anordna en begravning.

Tack vare långvarig erfarenhet i branschen kan vi säkerställa att du med vår hjälp, vår stöttning och våra råd kan få till precis den ceremoni som den avlidne förtjänar. Redan vid första kontakt ser vi till att bemöta dig på ett personligt, tillmötesgående och respektfullt sätt – vi såväl som våra begravningstjänster i Uddevalla är verkligen att lita på!

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Uddevalla.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Minnesstund

Utöver att hjälpa till vid planering och arrangerande av begravning i Uddevalla kan vi som din personliga begravningsbyrå även komma till stor hjälp då du vill anordna en minnesstund. Även här ser vi till att sköta allt som du själv inte vill ta hand om, det såklart enligt dina önskemål.

Kyrkor i Uddevalla

Oavsett var, när och hur du vill anordna begravningen för den avlidne ser vi till att dina önskemål går i uppfyllelse. Då begravningen ska hållasi eller i närheten av Uddevalla kan du välja mellan följande kyrkor; Uddevalla kyrka, Södertullskyrkan, Mariakyrkan, Dalabergskyrkan, Bleket kyrka, Uddevalla Pingstkyrka och Bäve kyrka.

Author photo
Nicklas
Skribent
Nicklas är en erfaren journalist och skribent som i många år har arbetat som frilansare. Numera är han ansvarig för innehållet på denna webbplats samt för alla dess artiklar och guider.